torsdag 9. februar 2012

Minner for livet...

Noen ting faller man pladask for. Det er tilfelle om disse bøkene. Noe av de viktigste vi kan videreføre til våre barn er minner. Barn er opptatt av hvem de er og hvor de kommer fra. Disse bøkene skal hjelpe oss til å fortelle våre barn om deres besteforeldre og livet de har levd/lever. Dette blir en skatt som barnet vil ha mye glede av. Min datter spør stadig om oldeforeldrene sine og elsker å høre historier fra gamledager. Derfor vil disse bøkene ta vare på de gode historiene og fakta om familien.

Illustratør Terese Oman har laget to bøker: "Boken om meg" og "Til mitt barnebarn". Bøkene er av høy kvalitet med masse plass til historier, bilder og et par plastlommer til tegninger/ brev etc. Perfekt gave til nybakte foreldre, dåp eller navnedag, besteforeldre, eller en gave til ditt eget barn.Bøkene har hatt stor suksess i Sverige og er nå oversatt til flere språk, deriblant norsk. Bøkene ventes inn om ett par dager. 

Designer og illustratør Terese Oman hadde gitt opp med å finne den perfekte gaven til den nyfødte. Det hun ønsket, var en babybok som hun selv hadde på 70 tallet, bare litt mer moderne. En med farger og morsomme tegninger, ikke en av de sukkersøte. Tilslutt bestemte hun seg for å lage den selv, resultatet ble "boken om meg". 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails