mandag 20. desember 2010

Jul hos Røverjentene- Frida

"Superhjelperen" Frida er den nyeste røverjenten hos Folk & Røvere.
I dette blogginnlegget kan du lese om hvordan hun feirer jul med familien og
at et av hennes nyttårsønsker er en ny sesong av "Mad Men".
(psst. det nydelige smykket hun har på seg er fra Hop Hop Hop- som vi selger i butikken.)

Hvordan feirer du jul?
Hjemme på Vøyenenga med familie, venner, konfekt, gløgg og edamerost.

Noen spesielle tradisjoner?
Jeg lager alltid pepperkakehus - en oppgave jeg tar meget seriøst. En halvtime på skøyteisen etterfulgt av to timer med kakaodrikking, vandring på koselige Bærums Verk og pusling av irriterende store puslespill sammen med veldig gode venner hører også med.

Hvordan pynter du til jul?
I mine glansdager på 90-tallet hadde jeg blinkede flerfargede julelys i taket, opptil flere lysende objekter i vinduet og juletreglitter surret rundt reinsdyrgeviret som hang over senga. Nå er det mer nedtonet og mindre blinkende, med generelt mange telys og en salig blanding av min julepynt og julepynt familien har samlet opp i løpet av årene. Ikke akkurat stilrent men veldig koselig.

Hva spiser du på julaften?
Først og fremst vaniljeis med varm sjokoladesaus - men før det litt julepølse, medisterkake og 1 kvadratcentimeter ribbe (sistnevnte er av ren høflighet da ingen i familien er særlig flinke til å tilberede den).

Hva gir du bort til jul?
Snilt barn til mamma og pappa, filmer vi kan se i romjulen til søster og bror og masse jeg gjerne skulle hatt selv til venner. Med mindre noen kommer med mer spesifikke ønsker selvsagt.

Hva står øverst på din ønskeliste?
Jeg ønsker meg varme votter hvert år. Kusmi te, en ny farge til min foreløpig beskjedne pantone-kopp samling (som forøvrig kommer til å få selskap av et og annet pip-krus), de fantastiske duftlysene vi selger og fornying av mitt abonnement på danske Elle hadde også gjort meg lykkelig. Har forresten kjøpt en jakke og en snøkule i gave til meg selv allerede så bra blir det definitivt uansett.

Noe spesielt på TV du bare må se i julen?
Jeg må få mine daglige 15 minutter med nissene på låven i hele adventstiden.

Hva ser du mest frem til ved julen?
Sove til jeg våkner av meg selv, gjensyn med familie og venner, mer enn 3 pålegg i kjøleskapet og lange turer på knitrende snø under stjerneklar himmel med et stykk japansk spisshund på slep (i tilfeldig rekkefølge).

Hva ønsker du deg for det nye året?
En ny sesong av mad men, en lang og varm sommer og alt godt for venner og familie.

2 kommentarer:

 1. Hei og hopp!

  Pris på det nydelige hjerte smykket?

  Mvh Julie

  SvarSlett
 2. Hei, hei

  Smykket koster 765,-.

  Hilsen røverjentene

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails