tirsdag 13. juli 2010

Nydelige smykker

Clementine du Pontavice, på bildet, er designeren bak Hop Hop Hop

I går var Charlotte og jeg på vårt første innkjøp for neste sommer. I moteverdenen ligger man ett år i forkant. Det vi tok ut i går, kommer først i butikken fra februar og utover. I tillegg til super stilige og rocka klær for gutta (jentene også selvsagt- skal skrive mer om det senere...), gjorde vi innkjøp av nydelige smykker fra Hop Hop Hop.

Vi møtte skjønne Anne fra Danmark på Colonihagen i Oslo, et utrolig sjarmerende spisested med økologisk mat- anbefales. Anne la frem sin lille kolleksjon på bordet, og en skulle nesten tro det var desserten vi fikk servert. Smykker i de fineste farger, nesten som drops (utformingen altså). Smykkene vi tok ut blir å finne hos Folk & Røvere ved åpning 31. juli. Vi skal kjøpe inn flere, men de kommer først i oktober.

Favorittsmykke til Agnes Kittelsen (skuespilleren) er fra Hop Hop Hop

Klikk på bildet og ta en titt på hjemmesiden. Nyt smykkene og lytt til den fantastiske melodien Hop Hop Hop, som Clementine synger selv. Utrolig fin og du får den på hjernen. Du er herved advart. Hop hop hop, lalalala, hop hop hop, lalalala...

1 kommentar:

Related Posts with Thumbnails